In de zorg draait het om mensen, veelal om kwetsbare mensen. Voor ons als schoonmaakbedrijf verdient de zorg bijzondere aandacht, want schoonmaak is een onmisbaar onderdeel van het primaire zorgproces. U kunt Clean2U als schoonmaakbedrijf in de zorg voor zowel het dagelijkse als de periodieke schoonmaak inschakelen. Ook voor het afnemen van losse diensten zoals de opleveringsschoonmaak van een nieuwe vleugel in het ziekenhuis of het vloeronderhoud staan wij graag voor u klaar.

Schoonmaakbedrijf van dokter tot ziekenhuis

Of u nu een dokter bent en een schoonmaakbedrijf nodig heeft of op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor het ziekenhuis: als schoonmaakbedrijf in de zorg werken wij voor diverse zorginstellingen. Naast ziekenhuizen en dokterpraktijken stropen wij onze mouwen ook op voor dagopvanglocaties, fysiotherapiepraktijken, yogastudio’s, consultatiebureaus, verpleeghuizen, etc. Van wachtkamer tot operatietafel en van huiskamer tot slaapkamer: Clean2U ontzorgt de zorg graag.

De partner voor uw zorginstelling

Clean2U: hét schoonmaakbedrijf in de zorg, is uw partner op het gebied van de professionele schoonmaak van uw pand, de glasbewassing en het vloeronderhoud. Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Maatwerk staat bij ons altijd centraal. Waar u ons als schoonmaakbedrijf bij de dokter of in het ziekenhuis ook nodig heeft: we maken voor u schoon wat u wenst en op de tijdstippen die u wenst. En natuurlijk gaan we regelmatig na of we daadwerkelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Bent u benieuwd wat we als schoonmaakbedrijf in de zorg voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.