Clean2U is hét schoonmaakbedrijf voor particuliere en zakelijke klanten in de regio Vianen. Wij zijn uw betrouwbare, flexibele partner wanneer u voor uw pand in Vianen een schoonmaker zoekt. Uw wensen staan bij ons centraal. Of u ons nu inschakelt voor een periodieke schoonmaak of een eenmalige schoonmaakklus, ons goed opgeleide personeel weet altijd een perfect eindresultaat op te leveren.

Schoonmaakbedrijf in Vianen met diverse diensten

Veel bedrijven in de regio Vianen schakelen ons schoonmaakbedrijf in voor een reguliere schoonmaak. Dat betekent dat we periodiek of dagelijks langskomen om een of meerdere ruimtes volledig schoon te maken. Van een receptie tot een restaurantkeuken en van een compleet kantorencomplex tot een hotelkamer, we zorgen dat elk type ruimte er piekfijn uit komt te zien. Naast reguliere schoonmaakdiensten voor uw pand in Vianen kunt u een schoonmaker van Clean2U inschakelen voor:

 • Een opleveringsschoonmaak
  Deze dienst wordt vaak ingezet als er een pand verkocht moet worden en het gebouw een frisse schoonmaakbeurt nodig heeft. We zorgen ervoor dat uw pand gebruiksklaar opgeleverd wordt.
 • Glasbewassing
  Vieze beglazing van een gebouw springt direct in het oog. Dat kan de uitstraling van uw gebouw – en misschien ook wel van uw bedrijf – aantasten. Onze glazenwasser zorgt ervoor dat de beglazing van uw pand in Vianen streeploos schoon wordt.
 • Vloeronderhoud
  Waar veel stappen worden gezet, ontstaat snel een vieze vloer. Met periodiek vloeronderhoud zorgen we ervoor dat de vloeren van uw pand netjes en schoon blijven.
 • Gevelreiniging
  Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Als daar vuil op terechtkomt, wilt u dit uiteraard zo snel mogelijk verwijderd hebben. Onze schoonmaker zorgt ervoor dat de gevels van uw pand in Vianen vrij worden vuil.
 • Zonnepanelen reinigen
  Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor zonnepanelen op hun dak. Wij reinigen deze panelen met osmosewater en milde borstels, zonder ze te beschadigen of de beschermlaag eraf te halen.

Glazenwasser of schoonmaker in Vianen nodig? Neem contact op

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Vianen? Clean2U is uw partner voor elke professionele schoonmaakdienst. Vraag gerust meer informatie of een vrijblijvende offerte bij ons aan.