Een schoon pand is onderdeel van een prettige werkomgeving. Zowel de productiviteit als tevredenheid van medewerkers zal stijgen als zij kunnen werken in een schoon kantoor. Bezit u een kantoorpand in de regio Baarn dat wel een schoonmaakbeurt door een professioneel schoonmaakbedrijf kan gebruiken?

Dan is Clean2U uw partner. En niet alleen als u een kantoorpand heeft. Ook hotels, restaurants, scholen en zorginstellingen voorzien we graag van een professionele schoonmaak, evenals panden van particulieren.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf nabij Baarn

Als schoonmaakbedrijf in de regio Baarn bieden we u een breed dienstenpakket aan. Naast een reguliere schoonmaak, waarbij we periodiek of dagelijks bij u aan de slag gaan, kunt u ons inschakelen voor:

 • Glasbewassing
  Onze glazenwasser maakt de ramen van uw pand in Baarn streeploos schoon.
 • Vloeronderhoud
  Een schoonmaker van Clean2U kan diverse soorten vloeren van uw pand in Baarn schoonmaken, zoals linoleum of marmoleum, parket of hout, tapijt, natuursteen en marmer.
 • Gevelreiniging
  We maken zelfs de meest vervuilde gevels met de beste apparatuur schoon.
 • Zonnepanelen reinigen
  Met behulp van osmosewater en milde borstels reinigen we de zonnepanelen grondig, zonder de panelen te beschadigen of de beschermlaag van de panelen op te lossen.

Of u ons nu in Baarn nodig heeft als glazenwasser of reguliere schoonmaker, u kunt bij ons altijd rekenen op kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk. Uw wensen staan centraal. Een perfect eindresultaat is ons doel!

Schoonmaker in Baarn nodig? We horen graag van u

Wilt u een schoonmaakbedrijf inschakelen voor uw schoonmaakklus in de regio Baarn? Clean2U staat voor u klaar. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke producten van hoogwaardige kwaliteit en met goed opgeleid, gemotiveerd personeel. Meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.