In de horecabranche staat hygiëne op nummer één. Dit komt onder andere omdat er sprake is van belangrijke wet- en regelgeving op het gebied van de hygiëne. En uw gasten genieten nu eenmaal het meest van hun bezoek aan uw horecagelegenheid of hun verblijf in uw hotel als het schoon is. U kunt Clean2U ook voor de schoonmaak van een hotel of de schoonmaak van een bedrijf in de horeca inschakelen. Wij denken graag met u mee met zowel de dagelijkse als de periodieke schoonmaak.

Als schoonmaakbedrijf vinden wij de horeca een leuke branche. Een branche waarvan we veel waardering krijgen. Maar daarentegen is het ook een branche waarbij de druk van de prijs, de tijd en de gewenste kwaliteit erg hoog is.

In samenspraak met u stellen wij een plan op

Als schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in horeca en hotel merken wij als geen ander dat elke zaak en elk bedrijf anders is. Daarom stellen wij voor de schoonmaak van hotel of horeca altijd, in samenspraak met u, een plan op. Vaak hebben horecagelegenheden namelijk al een vaste schoonmaker in dienst die de dagdagelijkse dingen oppakt. Clean2U kan dan de periodieke schoonmaak van hotel of horeca voor u regelen. Denk hierbij onder andere aan de grote schoonmaak in de keuken, het onderhoud van de vloer. Vindt u het belangrijk dat ook de toiletten en de vloeren door onze medewerkers schoongemaakt worden? Geen probleem, dan nemen we dat gewoon op in uw maatwerk plan.

Schakel ons als schoonmaakbedrijf voor de horeca in

Wij zorgen er bij de schoonmaak van hotel of schoonmaak van horeca altijd voor dat we voldoen aan de strenge hygiënenormen die gelden in de horecabranche. Maar daarnaast werken we alleen met milieubewuste materialen. Want het poetsen van uw restaurant mag niet ten koste gaan van de natuur. Wij werken uitsluitend met de beste schoonmaakmiddelen en goed opgeleid en betrouwbaar personeel.

Benieuwd wat we qua schoonmaak in de horeca of het hotel voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.