Clean2U is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf dat ook actief is in Rosmalen. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten, waaronder scholen, kantoren, zorginstellingen en horecabedrijven. Of u uw pand in Rosmalen nu dagelijks wilt laten schoonmaken of periodiek, een schoonmaker van Clean2U zorgt er te allen tijde voor dat het eindresultaat uitstekend is.

De schoonmaker in Rosmalen voor allerlei schoonmaakdiensten

Als schoonmaakbedrijf in de regio Rosmalen kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn:

 • Reguliere schoonmaak
  Als een pand niet goed onderhouden wordt, kan het snel erg vies worden. Voornamelijk als veel mensen het pand gebruiken. Voorkom dit door uw pand in Rosmalen schoon te laten maken door een schoonmaker van Clean2U.
 • Vloeronderhoud
  Een schone vloer is een onmisbaar onderdeel van een schoon pand. Bij Clean2U zijn we gespecialiseerd in het schoonmaken van allerlei soorten vloeren, van hout tot tapijt en van linoleum tot natuursteen.
 • Opleveringsschoonmaak
  Lever uw pand in Rosmalen gebruiksklaar op door ons schoonmaakbedrijf in te schakelen. Een schoon en opgeruimd pand vergroot de kans op een positieve indruk van geïnteresseerden.
 • Glasbewassing
  Glazenwasser in Rosmalen nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben professioneel opgeleid personeel in dienst en maken gebruik van geavanceerde apparatuur. Zo kunnen we uw beglazing streeploos schoonmaken.
 • Gevelreiniging
  Bent u uw vervuilde gevel beu? Dat is begrijpelijk, want dit is toch vaak het eerste wat mensen zien als ze uw pand bezoeken. Wij zorgen ervoor dat uw gevel helemaal schoon wordt.
 • Zonnepanelen reinigen
  U kunt meer rendement uit uw zonnepanelen halen als u deze één á twee keer per jaar laat reinigen door een specialist. Bij Clean2U hebben we de juiste technieken en materialen in huis om deze klus op zorgvuldige en professionele wijze te klaren.

Schoonmaakbedrijf in Rosmalen nodig? Neem contact op

Een schone en opgeruimde werkomgeving draagt bij aan een verhoogde productiviteit en gezondheid van uw werknemers. Daarnaast zullen gasten die uw pand bezoeken een professionele, positieve eerste indruk opdoen. Wacht daarom niet te lang met het schoonmaken van uw pand in Rosmalen en schakel Clean2U in, hét flexibele en betrouwbare schoonmaakbedrijf met goed opgeleid personeel. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.