Zit u met uw bedrijf of pand in de regio Nunspeet en bent u op zoek naar een professionele glazenwasser voor alleen uw ramen of een schoonmaakbedrijf voor de complete schoonmaak van uw pand? Omdat u daar zelf geen tijd voor heeft of geen tijd voor wilt maken? Dan bent u bij Clean2U aan het juiste adres. Als schoonmaker nemen we u graag al het schoonmaakwerk uit handen en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand in Nunspeet weer dat visitekaartje is waar u graag uw bezoekers en werknemers ontvangt.

Openingstijden

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Vindt u het vervelend als we tijdens kantooruren komen schoonmaken? Geen enkel probleem. Als schoonmaakbedrijf in de regio Nunspeet werken we op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt: voor, na of tijdens kantooruren.

Kwaliteit en veiligheid

Schakelt u ons als glazenwasser in voor uw pand in de regio Nunspeet, dan weet u dat uw ramen door onze werknemers altijd op een veilige manier worden schoongemaakt, met inachtneming van alle wettelijke bepalingen. Al onze medewerkers zijn middels een verplichte opleiding ook professioneel getraind om verantwoord en veilig op grote hoogtes te werken.

Daarnaast werken wij als schoonmaakbedrijf in de regio Nunspeet uitsluitend met de beste, meest milieuvriendelijke materialen. Daarnaast is al ons materieel Arbo-gecertificeerd.

Schoonmaker in de regio Nunspeet met maatwerk

Ondanks dat wij als schoonmaakbedrijf gevestigd zijn in Nunspeet, werken wij landelijk. Maatwerk staat bij ons altijd centraal. Of u nu op zoek bent naar een periodieke glazenwasser of een schoonmaakbedrijf voor dagelijks schoonmaakwerk voor de horeca, hotel of op kantoor, Clean2U staat graag voor u klaar.

Bent u benieuwd wat wij als schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf of pand in de regio Nunspeet kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Net als u hechten ook wij aan een schone en prettige werkomgeving.