Wist u dat uw pand als een soort visitekaartje is voor uw medewerkers, klanten en gasten? Een schoon pand zorgt voor een goede eerste indruk. En dat niet alleen; het verhoogt ook de tevredenheid én de productiviteit van mensen die aan het werk zijn in het gebouw. Reden genoeg om voor uw pand in Maarssen samen te werken met een professioneel schoonmaakbedrijf als Clean2U.

Waarom Clean2U?

Steeds meer bedrijven en particulieren die een pand hebben in Maarssen kiezen voor Clean2U als zij op zoek zijn naar een schoonmaker. Daar zijn verschillende redenen voor:

  • Flexibiliteit
    Wij komen schoonmaken wat, waar en wanneer u dat wilt. Uw wensen staan bij ons helemaal centraal. Dit betekent dat we zowel voor, tijdens als na kantooruren in uw pand aan de slag kunnen gaan. Uiteraard zorgen we ervoor dat de aanwezigen in uw pand geen last ervaren van onze schoonmakers.
  • Betrouwbaarheid
    Wij doen wat we beloven. Afspraak is afspraak is een belangrijke regel in ons bedrijf. Daardoor kunt u 100% op ons vertrouwen.
  • Professionaliteit
    Wij werken uitsluitend met goed opgeleid personeel en met de beste milieuvriendelijke materialen. Dit ziet u terug in de resultaten.

Schoonmaker of glazenwasser nodig in Maarssen? Neem contact op

Kan uw pand in Maarssen wel een schoonmaakbeurt door een professioneel schoonmaakbedrijf gebruiken? Maak dan een afspraak met Clean2U. We bespreken graag uw wensen met u. Als u liever meer informatie wilt, bijvoorbeeld in de vorm van een vrijblijvende offerte, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.