Hecht u veel waarde aan een schone en dus prettige werkomgeving? Maar heeft u geen tijd en/of zin om uw pand zelf schoon te maken en te houden? Kies dan voor een betrouwbaar, professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf uit de regio Den Bosch: Clean2U. Wij nemen u graag alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen. En dat doen we op de tijdstippen die u wenst: voor, na of tijdens kantooruren.

Openingstijden

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Schoonmaker in Den Bosch met de beste materialen én mensen

Wij werken als schoonmaakbedrijf in de regio Den Bosch met de beste, meest milieuvriendelijke materialen en de beste mensen. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid, worden regelmatig bijgeschoold én zijn gemotiveerd om te werken. Al onze schoonmaakmiddelen zijn milieuvriendelijk en al ons materieel is Arbo-gecertificeerd. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons altijd centraal.

Een breed aanbod schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Clean2U is gevestigd in de regio Den Bosch, maar werkt landelijk. Wij voeren alle denkbare schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden voor u in Den Bosch uit, van reguliere schoonmaak tot de opleveringsschoonmaak en van vloeronderhoud tot glasbewassing door een professionele glazenwasser. Hierbij staat maatwerk altijd centraal. Wat zijn uw wensen? Op welke vlakken heeft u behoefte aan ondersteuning van een schoonmaakbedrijf regio Den Bosch? Waar liggen uw prioriteiten?

Clean2U is hét bedrijf dat u inschakelt als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare schoonmaker of glazenwasser in Den Bosch. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, heeft u een specifieke vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.