Steeds meer werknemers hechten belang aan een schone werkvloer. Een schone, opgeruimde en hygiënische werkomgeving draagt bij aan de productiviteit en gezondheid van uw werknemers. Daarnaast draagt het bij aan een professionele uitstraling. U kunt ervoor kiezen om het schoonmaken van het bedrijf intern op te lossen, maar u kunt er ook een professioneel schoonmaakbedrijf voor inschakelen. Clean2U is zo een professioneel bedrijf voor het schoonmaken van kantoren.

Bedrijven en kantoren schoonmaken: zo pakken wij dat aan

Of u de kantoren en overige ruimtes (zoals het trappenhuis) binnen uw bedrijf nu dagelijks, tweewekelijks of om de week wilt laten schoonmaken: wij maken in samenspraak met u altijd een plan op maat. In dit plan wordt bepaald wat wanneer gedaan wordt. Wat moet dagelijks en wat mag er wekelijks of maandelijks schoongemaakt worden. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles wat vooraf afgesproken is tot in de puntjes wordt uitgevoerd en schoongemaakt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Belangrijk bij het schoonmaken van uw bedrijf of kantoor zijn de contactpunten zoals toetsenborden, toiletten, het koffieapparaat, stekkers en overige directe aanraakplekken. Zeker wanneer er gewerkt wordt met flexplekken zijn de mensen erg kritisch. Logisch ook, want iedereen hecht waarde aan een opgeruimde en schone werkplek. En dat wordt alsmaar meer.

Voor, tijdens of na werktijd

Het schoonmaken van uw bedrijf kan voor, tijdens of na werktijd. Wanneer onze medewerkers tijdens werktijd komen, zorgen wij ervoor dat u daar geen last van heeft. Bij Clean2U werken we met de beste schoonmaakmiddelen en goed opgeleid en betrouwbaar personeel. Al onze medewerkers hebben oog voor detail en een proactieve werkhouding. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw kantoor of bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.