Dit zeggen onze klanten

Als schoonmaakbedrijf hebben we inmiddels al een mooi aantal vaste klanten in onze portefeuille. Zowel zakelijk als particulier. En daar voegen we u ook graag aan toe. Nieuwsgierig geworden? Wij presenteren met trots onze referenties. 

Sven de Vaan
Sven de Vaan - Civilion - Opleidingsinstituut voor de bouw
28-06-2022

De mensen van Clean2U komen afspraken na, denken mee en leveren iedere dag weer kwaliteit!

M. van Buren
M. van Buren - MVB Koerier
28-06-2022

Elke week komt Clean2U de kantoren van MVB Koerier schoonmaken. Altijd mooi op tijd en de medewerkers zijn netjes, vriendelijk en denken mee. Top, aanrader!

Thomas Vullings
Thomas Vullings - Thomas Architecten
28-06-2022

Clean2U heeft voor diverse projecten de bouw-schoonmaak gedaan en ook voor ons eigen kantoor de schoonmaak gedaan. Wij zijn erg tevreden met de werkwijze en communicatie van Clean2U. Accuraat, flexibel en zorgvuldig, afspraken worden altijd nagekomen.

Jurgen Zuurman
Jurgen Zuurman - De Voordeligste Deurwaarder
04-04-2022

Prettig schoonmaakbedrijf dat haar werk goed en zonder gemopper uitvoert. Toen een van mijn huurders met de noorderzon was vertrokken en een zwijnenstal achterliet heeft Clean2U dit keurig opgeruimd zodat de kamer weer snel verhuurd kon worden. M’n complimenten daarvoor.

Berechja Brouwer
Berechja Brouwer - Krijtland Health Care
04-04-2022

Clean2U is een gedreven organisatie waar je waar voor je geld krijgt. Ieder schoonmaakbedrijf zegt te kunnen schoonmaken, maar de aansturing mist vaak, niet bij Clean2U. Daarbij komt dat Clean2U zich conformeert aan de ISO standaard wat voor klanten een geruststellende zekerheid geeft.

Onze diensten

Breed aanbod aan schoonmaakdiensten

Als landelijk schoonmaakbedrijf bieden wij een breed aanbod aan diensten op het gebied van schoonmaak. Maatwerk staat hierbij altijd centraal. Wij maken voor u schoon wat u wenst en wanneer u het wenst.

Reguliere schoonmaak

Reguliere schoonmaak

Wij zijn gespecialiseerd in de reguliere schoonmaak van panden voor allerlei branches. Wij zorgen ervoor dat alle ruimten er piekfijn uitzien.

Glasbewassing

Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een goede reden dus om de glasbewassing toe te vertrouwen aan een professionele glazenwasser zoals Clean2U.

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Wist u dat een mooie en schone vloer de blikvanger van uw pand vormt? Zowel voor eenmalig als periodiek vloeronderhoud staan wij voor u klaar.