Wanneer u voor professionele schoonmaak van uw gebouw of pand op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare schoonmaker of glazenwasser in de regio Utrecht, bent u bij Clean2U aan het juiste adres. Als schoonmaakbedrijf gevestigd in de regio Utrecht werken we door het hele land. We werken uitsluitend met de beste, goed opgeleide mensen en de beste, milieuvriendelijke materialen.

Openingstijden

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

De schoonmaakdiensten van ons schoonmaakbedrijf in Utrecht

Als schoonmaakbedrijf regio Utrecht bieden wij verschillende schoonmaakdiensten aan:

Bij al onze schoonmaakdiensten staat maatwerk centraal. Wat zijn uw wensen, waar heeft u behoefte aan en wanneer heeft u die behoefte? Wij maken voor u schoon wat u wenst en op de tijdstippen die u wenst.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij het inschakelen van een goede schoonmaker of glazenwasser in de regio Utrecht staan kwaliteit en betrouwbaarheid voor u als klant centraal. Kwaliteit in de geleverde schoonmaakdiensten en betrouwbaarheid op het gebied van medewerkers en materieel. Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Wilt u graag een schone werkomgeving? Clean2U is hét schoonmaakbedrijf in de regio Utrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.