Kan uw pand in Bilthoven wel een schoonmaakbeurt door een professioneel schoonmaakbedrijf gebruiken? Dan bent u bij Clean2U aan het juiste adres. Wij zijn een schoonmaakbedrijf met vestigingen in Utrecht, Den Bosch en Nunspeet, maar zijn actief in het hele land – waaronder in Bilthoven. Waar u bij ons op kunt rekenen? Flexibiliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Zo werken we enkel met goed opgeleid personeel en kunnen we schoonmaken wat en wanneer u wenst.

Ontdek onze brede dienstverlening

Als u een schoonmaker met een brede dienstverlening zoekt voor uw pand in Bilthoven, dan zit u goed bij Clean2U. Wij zijn namelijk niet alleen gespecialiseerd in reguliere schoonmaak, maar ook in specifiekere schoonmaakdiensten. Zo kunt u bij ons terecht voor:

 • Glasbewassing
  Vuile ramen vallen direct op. Laat ze daarom schoonmaken door de glazenwasser van Clean2U in Bilthoven. Wij garanderen een streeploos resultaat.
 • Vloeronderhoud
  Waar veel stappen worden gezet, kan de vloer snel vies worden. Door ons in te schakelen voor vloeronderhoud, zorgt u dat uw vloer er weer spik en span uit komt te zien.
 • Gevelreiniging
  De gevel is vaak het eerste wat bezoekers van uw pand zien als ze op bezoek komen. Wij zorgen er met de juiste geavanceerde apparatuur voor dat uw gevel vrij is van vervuiling.
 • Zonnepanelen reinigen
  Zonnepanelen kunnen snel bevuild raken met bijvoorbeeld stof, zand en vogelpoep. Bij Clean2U maken we zonnepanelen schoon met osmosewater en milde borstels. Dankzij deze behandeling functioneren uw zonnepanelen weer naar behoren.

U kunt ons inschakelen voor zowel periodieke als dagelijkse schoonmaakdiensten. Ook als u een schoonmaakbedrijf nodig heeft dat eenmalig uw pand in Bilthoven komt schoonmaken, zijn wij dé partij voor u. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor een opleveringsschoonmaak. Met een opleveringsschoonmaak zorgen we ervoor dat uw pand of ruimte volledig gebruiksklaar kan worden opgeleverd. Ideaal als er bijvoorbeeld kopers komen kijken.

Schoonmaker in Bilthoven nodig? Bel ons

Gegarandeerd een brandschoon pand als resultaat? Dan belt u naar Clean2U. We maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Zowel bedrijven als particulieren zijn wij graag van dienst. Liever eerst meer informatie ontvangen? Wilt u bijvoorbeeld vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.