Een opleveringsschoonmaak van Clean2U houdt in dat uw complete pand of enkele ruimtes van het pand gebruiksklaar worden opgeleverd. Het kan daarbij gaan om schoonmaak na bouwoplevering van nieuwbouw of bestaande bouw. Onze opleveringsschoonmaak is ook ideaal voor wanneer u uw pand wilt verkopen en het een frisse schoonmaakbeurt wilt geven, voordat er eventuele kopers komen kijken. Een schoon en hygiënisch pand laat immers een betere indruk achter dan wanneer het pand vervuild en rommelig is.

Schoonmaak bij oplevering van uw huis? Laat het aan Clean2U over!

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. U kunt de schoonmaak bij de oplevering van uw huis dan ook met een gerust hart volledig aan ons overlaten. Wij voeren de professionele opleveringsschoonmaak altijd uit volgens de strikte richtlijnen van het bouwcontract of de eisen van de opdrachtgever. Ook houden we rekening met uw planning en individuele voorschriften.

Brandschoon, dat is het resultaat

Wanneer u de opleveringsschoonmaak laat uitvoeren door Clean2U, weet u zeker dat u een brandschoon pand als resultaat heeft. Wij staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor flexibiliteit en betrouwbaarheid. We houden graag rekening met uw wensen en eisen en komen schoonmaken wat en wanneer u wilt. En dat is wel zo prettig, want de oplevering van een huis kan al best wel wat stress opleveren.

Interesse in een opleveringsschoonmaak? Neem contact op

Heeft u interesse in een opleveringsschoonmaak door Clean2U? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Indien u dat wenst, kunt u een opleveringsschoonmaakbrochure en/of een vrijblijvende offerte ontvangen. Maar ook als u meer wilt weten over onze uitgebreide mogelijkheden, helpen we u graag.