Is er sprake van complexe raampartijen, hoge ramen of volledige appartementencomplexen waarbij de ramen gewassen moeten worden? Dan bieden wij de oplossing: telescoopbewassing. Telescoopbewassing is een veilige manier van ramen wassen, omdat er vanaf de grond gewerkt wordt. Bij Clean2U maken we tegenwoordig steeds vaker gebruik van telescopische glasbewassing.

Dus, bent u op zoek naar een professioneel en ervaren bedrijf op het gebied van telescopische glasbewassing? Schakel dan Clean2U in. Wij zorgen ervoor dat de ramen van uw pand, woning of bedrijf er weer keurig uitzien. Gegarandeerd en langer schoon.

Waarom kiezen voor telescopische glasbewassing?

Door middel van een borstel op een telescoopstok borstelen en spoelen wij de ramen schoon bij telescopische glasbewassing. Het water dat we gebruiken, is gedemineraliseerd. Dit pure water heeft een reinigende werking, waardoor er geen schoonmaakmiddel gebruikt hoeft te worden. Het gebruik van een wisser is ook niet meer nodig, omdat de ramen door de puurheid van het water streeploos en vlekvrij opdrogen.

Telescoopbewassing biedt een aantal voordelen:

  • Milieuvriendelijk, omdat telescoopbewassing werkt zonder schoonmaakmiddelen. Door geen zeep te gebruiken, blijft het glas veel langer schoon.
  • Er zijn geen steigers, ladders of hoogwerkers nodig.
  • Tijdswinst
  • Net als bij het ‘normale’ glazen wassen, worden bij telescopische glasbewassing ook uw kozijnen, gevelbeplating en lichtkoepels meegenomen.

Meer informatie? Neem contact op

Maatwerk staat bij Clean2U centraal. Ook op het gebied van telescoopbewassing werken we uitsluitend met goed opgeleid en betrouwbaar personeel. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor telescopische glasbewassing of wilt u meer weten over één van onze andere diensten zoals de reguliere schoonmaak, opleveringsschoonmaak of vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende prijsopgave aan. Wij staan u graag te woord.