Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan Clean2U: dé ervaren glazenwasser die landelijk werkt. Dus of u nu een glazenwasser in Harderwijk, Den Bosch of Amersfoort zoekt, wij staan graag voor u klaar. Uw glaswerk wordt met oog voor detail schoon en streeploos opgeleverd. Uiteraard nemen we het kozijnwerk ook mee!

De glazenwasser met maatwerk

Wij leveren u graag maatwerk en spreken met u persoonlijk af welke ramen we mogen schoonmaken worden en wanneer de glasbewassing bij uw bedrijf plaatsvindt. Hierin staan uw wensen centraal. Het spreekt vanzelf dat we u niet alleen eenmalig, maar ook graag periodiek van dienst zijn als glazenwasser. Periodieke glasbewassing zorgt er immers voor dat u altijd profiteert en geniet van schone, glasheldere ramen.

Glasbewassing: veilig en verantwoord werken

Veiligheid en verantwoordelijkheid staan bij Clean2U hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn via een verplichte opleiding professioneel getraind om ook op grote hoogtes veilig en verantwoord te werken. De werkzaamheden worden door onze medewerkers altijd veilig uitgevoerd met inachtneming van alle wettelijke bepalingen. Bovendien kunnen ze beschikken over Arbo-gecertificeerde hoogwerkers, ladders en klimmaterialen.

Professionele glazenwasser nodig? Neem contact op!

Bent u op zoek naar een glazenwasser die de ramen van uw bedrijf op professionele en toegewijde wijze kan schoonmaken? Dan zijn wij uw ideale partner. Wij maken voor u schoon op de tijdstippen die u wenst. Voor, na of tijdens kantooruren, het kan allemaal en hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Wilt u de glasbewassingsbrochure en een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Of heeft u vragen over onze andere diensten, zoals vloeronderhoud of gevelreiniging? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.