Wilt u uw gevel laten reinigen door een expert in gevelreiniging? Zoek dan vooral niet verder. Clean2U kan deze specialistische taak uitstekend voor u uitvoeren. Wij werken landelijk en kunnen dan ook panden in het hele land voorzien van schone gevels.

Gevelreiniging: onze werkwijze

De werkwijze die wij hanteren bij gevelreiniging is afhankelijk van de ondergrond en de mate en aard van de vervuiling. Damwanden of trespa-platen kunnen bijvoorbeeld onder hoge druk gereinigd worden. Hierbij brengen we tevens een beschermende coating aan, zodat de wand na het reinigen minder vuil opneemt. Op deze manier krijgt uw pand weer de uitstraling die het verdient én blijft deze uitstraling langer behouden.

Omdat wij diverse hogedrukreinigers in eigen beheer hebben, is voor ons geen enkele klus te klein of te groot als het aankomt op het reinigen van een muur of buitenmuur. We hebben inmiddels veel objecten op professionele wijze en met de meest geavanceerde apparatuur gereinigd.

Gevel reinigen en impregneren

Door naast te reinigen de gevel ook te impregneren, is uw pand extra goed beschermd tegen invloeden van buitenaf – en dat is vooral voor panden in Nederland wel zo prettig. Door de gevel te impregneren, wordt er namelijk een waterafstotende vloeistof op de muur aangebracht. Daardoor kan vocht, zoals regen, niet via de gevel naar binnen dringen. Vooral voor poreuze of beschadigde gevels raden we impregnatie zeer aan.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van gevelreiniging? Wij helpen u graag. Wilt u graag een gevelreinigingsbrochure en een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op.