School is dé plek waar iedereen het beste in zichzelf naar boven haalt. Een schone, gezonde en prettige onderwijsomgeving is daarvoor de basisvoorwaarde. Als schoonmaakbedrijf in het onderwijs zorgen wij voor dit prettige werk- en leerklimaat voor zowel de leerlingen als de leerkrachten en medewerkers. En niet onbelangrijk: u wilt iedereen natuurlijk in een schone, stralende omgeving ontvangen. Laat uw school dus schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf.

Het schoonmaken van scholen vergt aan de ene kant een optimale beheersing van hygiëne en aan de andere kant het flexibel kunnen omgaan met het beschikbaar, vaak minimale budget. Wij van Clean2U denken graag met u mee!

Een schone school is altijd maatwerk

De ene school is de andere niet. En elke onderwijsinstelling heeft weer haar eigen hygiënenormen. Bij het schoonmaken van scholen houden onze medewerkers altijd rekening met deze wettelijke normen. Hoe we de school schoonmaken, is afhankelijk van uw wensen. In samenspraak met u maken we altijd een plan op maat. Wilt u bijvoorbeeld één keer per maand tafeldag? Of ligt uw focus voornamelijk op de entree en de toiletten? In hoeverre zijn uw medewerkers en leerlingen bereid om ook hun steentje bij te dragen? Dit zijn allemaal zaken waar wij als schoonmaakbedrijf in het onderwijs rekening mee kunnen houden.

Het leuke aan scholen schoonmaken is de grote beurt. In de zomervakantie hebben wij als schoonmaakbedrijf zes weken de tijd om alles helemaal netjes te maken, inclusief grondig vloeronderhoud. Met als gevolg dat wanneer het nieuwe schooljaar begint u met trots uw school kunt tonen.

Schakel ons als schoonmaakbedrijf in het onderwijs in

Het schoonmaken van scholen is een vak apart. Een vak dat wij als Clean2U als geen ander beheersen. Wij werken uitsluitend met de beste schoonmaakmiddelen en goed opgeleid en betrouwbaar personeel. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor het onderwijs en bent u benieuwd wat we voor uw school of scholengemeenschap kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.