In welke branche u ook werkt, een schone (werk)omgeving is essentieel voor u, uw medewerkers en uw klanten en/of bezoekers. Het bevordert het functioneren en verbetert de prestaties. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat de reguliere schoonmaak van uw pand op zich neemt? Clean2U staat graag voor u klaar voor periodieke en dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Reguliere schoonmaak van horecapanden

Ons schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in de reguliere schoonmaak van panden voor allerlei branches. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor de volledige schoonmaakverzorging van horecapanden. Ons gezamenlijke doel is de tevredenheid van uw gasten. In de horeca staat een uitstekende hygiëne centraal. De gastvrijheid die uw gasten ervaren, hangt in grote mate samen met de kwaliteit van de schoonmaak van uw hotel, restaurant, lunchroom, brasserie of café. Een schone omgeving nodigt uit om binnen te komen en zorgt voor een prettig verblijf.

Algemene diensten

Het is belangrijk dat alle ruimten er piekfijn uitzien. Denk aan de lobby en de receptie van het hotel of de keuken en het zitgedeelte van uw restaurant. Met een professionele reguliere schoonmaak zorgen we ervoor dat uw bedrijf netjes en schoon blijft, zodat uw gasten altijd een goede indruk krijgen. De algemene diensten kunnen indien gewenst ook in de nacht worden uitgevoerd.

Kameronderhoud

Uw gasten verwachten een nette kamer met een keurig opgemaakt bed en een blinkend schone badkamer. Op het gebied van kameronderhoud draait alles om perfectie. Als professioneel schoonmaakbedrijf zorgen wij ervoor dat de kamers goed en volledig worden schoongemaakt. Ook kunt u ons inschakelen voor linnenverzorging en beddenopmaak.

Keukenonderhoud

Aan de reiniging van hotelkeukens en horecakeukens worden hoge eisen gesteld. De keukens worden intensief gebruikt, waardoor er extra veel vetaanslag is. Bacteriën voelen zich thuis in een omgeving waar het warm en vochtig is, een omgeving als de keuken dus. De professionele reiniging van uw keuken verzorgen wij graag voor u. Hierbij besteden we bijzondere aandacht aan de hygiënische eisen die er volgens de HACCP-normen aan de keuken gesteld worden. De schoonmaak van uw keuken kan ’s ook nachts worden uitgevoerd.

Reguliere schoonmaak van kantoren

Van kleine kantoren tot middelgrote kantoorcomplexen: ook voor de reguliere schoonmaak van kantoren moet u bij Clean2U zijn. Uw kantoor is namelijk een plek waar mensen samenkomen, werken en leven. Een plek waar het dus prettig is als het schoon is. En bovendien bevordert een schone werkomgeving de werkprestaties. Wij maken voor u schoon voor, na of tijdens kantooruren.

Contact

Ook panden voor andere branches, zoals het onderwijs en de zorg, en panden van particulieren kunnen wij voorzien van een grondige reguliere schoonmaak. Maatwerk staat bij ons altijd centraal. Wij werken met de beste schoonmaakmiddelen en goed opgeleid en betrouwbaar personeel. Wilt u werken in een verzorgde en schone omgeving en wilt u daarom een professioneel schoonmaakbedrijf voor reguliere schoonmaak inschakelen? Neem dan contact met ons op. Vraag een schoonmaakwerkbrochure of een vrijblijvende prijsopgave aan.