Dan bent u bij Clean2U aan het juiste adres. Wij zijn hét schoonmaakbedrijf voor professionele schoonmaak door heel het land, van Putten tot Harderwijk en van Emmeloord tot Amersfoort. Waar we bekend om staan? Onze flexibele en betrouwbare werkwijze, waarbij de wensen van onze klanten centraal staan. Wij maken schoon wat en wanneer u wilt.

Wat kan ons schoonmaakbedrijf voor uw pand in Putten betekenen?

Bij Clean2U zijn we gespecialiseerd in allerlei soorten schoonmaakdiensten. U kunt ons inschakelen voor:

 • Reguliere schoonmaak
  Als u een schoonmaker nodig heeft die een reguliere schoonmaak verzorgt in uw kantoor, hotel, restaurant, school of zorginstelling in Putten, dan zijn wij uw partner. We zorgen ervoor dat uw complete gebouw of specifieke ruimtes weer spik en span worden.
 • Vloeronderhoud
  Van linoleum tot tapijt en van parket tot natuursteen, we hebben de juiste expertise en apparatuur in huis om elk type vloer weer volledig schoon te maken. Daardoor krijgt uw pand weer een frisse uitstraling.
 • Opleveringsschoonmaak
  Gaat u uw pand verlaten? Een uitvoerige opleveringsschoonmaak zorgt ervoor dat uw pand schoon en gebruiksklaar opgeleverd kan worden. Ook hier kunt u de professionele schoonmakers van Clean2U voor inschakelen.
 • Glasbewassing
  Als de beglazing van uw pand in Putten vies is, dan kan het werk van een glazenwasser wonderen doen. Bij Clean2U hebben we professioneel opgeleide glazenwassers in dienst die uw beglazing streeploos schoonmaken.
 • Gevelreiniging
  De gevel is vaak het eerste wat in het oog springt als mensen een gebouw bekijken. Is de gevel van uw pand vervuild? Schakel dan Clean2U in voor een grondige reinigingsbeurt.
 • Zonnepanelenreiniging
  Wist u dat schone zonnepanelen tot wel 20% meer rendement opleveren dan vervuilde zonnepanelen? Laat de zonnepanelen van uw pand in Putten daarom één tot twee keer per jaar schoonmaken door ons schoonmaakbedrijf.

Dé schoonmaker of glazenwasser voor uw pand in Putten

Bij Clean2U werken we enkel met goed opgeleid personeel en de beste milieuvriendelijke materialen. Dat ziet u terug in de resultaten. Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw pand in Putten en wilt u daarvoor Clean2U inschakelen? Neem dan contact met ons op. Indien gewenst kunt u ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen.