Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de regio Harderwijk? Dan zit u bij Clean2U helemaal goed. Door onze landelijke bezetting zijn wij als schoonmaker en glazenwasser door heel het land actief. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten, zoals scholen, kantoorpanden, zorginstellingen en bedrijven in de horeca.

Dus, wilt u de dagelijkse schoonmaak graag uitbesteden? Neem dan contact op met Clean2U. Ook in Harderwijk staan we als schoonmaakbedrijf graag voor u klaar.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Als schoonmaakbedrijf in de regio Harderwijk kunnen we u op het gebied van schoonmaak op diverse manieren van dienst zijn:

 • Reguliere schoonmaak
  Reguliere schoonmaak is een dienst die we zowel aan particulieren als aan bedrijven aanbieden. Wij zorgen ervoor dat alle ruimtes er piekfijn uitzien.
 • Glasbewassing
  Onze glazenwasser levert uw glaswerk in Harderwijk schoon een streeploos op. Ook nemen we het kozijnenwerk mee. Gaat het om een groot pand of complex met veel raampartijen? Dan bieden we met telescoopbewassing de oplossing.
 • Opleveringsschoonmaak
  Qua opleveringsschoonmaak kunt u denken aan schoonmaak na oplevering van nieuwbouw of na renovatie van bestaande bouw. Wij leveren alle ruimtes gebruiksklaar op.
 • Zonnepanelen reinigen
  Bij het reinigen van zonnepanelen is het belangrijk dat dit met speciaal water en zachte borstels gebeurt. Dit om te voorkomen dat de beschermlaag van de panelen oplost.

Daarnaast kun u ons als schoonmaker ook inschakelen voor gevelreiniging en het onderhoud van uw vloer in Harderwijk.

Schoonmaker in Harderwijk nodig? Neem contact op

Schoonmaker en/of glazenwasser in Harderwijk nodig? Clean2U is uw partner op het gebied van schoonmaak. Als schoonmaakbedrijf werken wij uitsluitend met de beste, milieuvriendelijke materialen en goed opgeleid personeel. Bent u benieuwd wat we voor uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte.