Een schone werkomgeving zorgt voor tevreden en productieve werknemers. Reden om uw pand zo schoon en hygiënisch mogelijk te houden. Kan uw pand in Emmeloord wel een schoonmaakbeurt door een professioneel schoonmaakbedrijf gebruiken? Schakel dan Clean2U in.

Wij zijn een Kiwa ISO 9001-gecertificeerd schoonmaakbedrijf, waardoor we hoogwaardige kwaliteit continu kunnen garanderen. Naast kwaliteit staan betrouwbaarheid en flexibiliteit bij ons centraal. En dat levert keer op keer topresultaten én fijne samenwerkingen op!

Schoonmaakbedrijf in Emmeloord met diverse diensten

Bij Clean2U hebben we goed opgeleid personeel in dienst, die u kunt inschakelen voor diverse soorten schoonmaakdiensten:

 • Reguliere schoonmaakdienst
  Schoonmaker in Emmeloord nodig voor het schoonmaken van uw kantoor, hotellobby, restaurant of zorginstelling? Met een reguliere schoonmaakdienst zorgen we ervoor dat uw gehele pand of specifieke ruimtes piekfijn eruit komen te zien.
 • Vloeronderhoud
  Wij hebben de juiste apparatuur en technieken in huis om elke soort vloer grondig schoon te maken, van tapijt tot laminaat en van parket tot linoleum.
 • Gevelreiniging
  Is de gevel van uw pand vervuild? Dat kan het aanzicht van uw pand behoorlijk aantasten. Laat het weghalen door onze professionele schoonmakers.
 • Glasbewassing
  Ramen kunnen snel vies worden. Stof, vette vingers en zand zie je er vaak meteen op zitten. Is de beglazing van uw pand in Emmeloord toe aan een bezoek van een glazenwasser? U bent ervoor bij Clean2U aan het juiste adres.
 • Zonnepanelen reinigen
  Vervuilde zonnepanelen verlagen het rendement dat u eruit kunt halen. Laat ze één of twee keer per jaar reinigen door de specialisten van ons schoonmaakbedrijf en ze doen hun werk weer optimaal.

U kunt ons inschakelen voor een periodieke schoonmaak, waarbij we op afgesproken data en tijden bij u langskomen. Maar ook een eenmalige afspraak is mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een pand dat opgeleverd moet worden omdat het verkocht wordt? Schakel ons dan in voor een opleveringsschoonmaak. Wij voeren deze schoonmaakdienst uit volgens strikte richtlijnen van het bouwcontract of de eisen van de opdrachtgever.

Schoonmaker of glazenwasser in Emmeloord nodig?

Als schoonmaakbedrijf staan we graag voor uw bedrijf of onderneming in Emmeloord klaar. Dat geldt ook als u particulier bent. Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft in onze dienstverlening. Indien gewenst kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Vragen? We beantwoorden ze graag!