Een schone werk- en leefomgeving is heel belangrijk. Het is van positieve invloed op de gezondheid, tevredenheid en (in het geval van een bedrijf of onderneming) productiviteit van de personen die zich in het pand bevinden. Een professionele schoonmaak door een schoonmaakbedrijf zal uw pand in Amersfoort dan ook alleen maar goed doen. Nog geen fijne partner op het gebied van schoonmaak gevonden? Ontdek wat Clean2U voor u kan betekenen.

Een schoonmaakbedrijf in Amersfoort met een brede dienstverlening

Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn als het aankomt op schoonmaak:

 • Reguliere schoonmaak
  Ons goed opgeleide personeel weet elk type ruimte hygiënisch schoon te krijgen, of het nu een kantoor, hotellobby, restaurant, school of zorginstelling is. We kunnen u van dienst zijn met periodieke of dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.
 • Glasbewassing
  Heeft u een glazenwasser voor uw pand in Amersfoort nodig? Bij Clean2U hebben we alle geavanceerde apparatuur in dienst om beglazing streeploos schoon te maken. Uiteraard volledig veilig en verantwoord.
 • Vloeronderhoud
  Tapijt, natuursteen, linoleum, parket… We kunnen het allemaal grondig schoonmaken. Zowel voor periodiek vloeronderhoud als een eenmalige behandeling bent u bij ons aan het juiste adres.
 • Gevelreiniging
  Kan de gevel van uw pand in Amersfoort wel een professionele reinigingsbeurt door een schoonmaker gebruiken? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.
 • Opleveringsschoonmaak
  Als u een pand of ruimte gaat verkopen of verhuren, wilt u deze natuurlijk wel gebruiksklaar opleveren. Dat levert immers een goede indruk bij de potentiële kopers of huurders op. Schakel ons daarom in voor een grondige opleveringsschoonmaak.
 • Zonnepalen reinigen
  Schone zonnepanelen leveren veel meer op dan vervuilde exemplaren. Zorg voor goed onderhoud en laat ze één of twee keer per jaar reinigen door ons schoonmaakbedrijf.

Schoonmaker of glazenwasser in Amersfoort nodig? Neem contact op

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons centraal. We maken schoon wat en wanneer u wilt, en altijd met de grootste toewijding. Wilt u weten wat we als schoonmaakbedrijf voor uw pand of ruimte in Amersfoort kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Indien gewenst kunt u altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.