Clean2U is dé partner op het gebied van professionele schoonmaak. Wij zijn gespecialiseerd in reguliere schoonmaak, opleveringsschoonmaak, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelenreiniging en glasbewassing. Dit doen we op landelijk niveau voor zowel particulieren als bedrijven. Dus ook als u een schoonmaker of glazenwasser nodig heeft in Almere, zijn wij u met veel plezier van dienst.

Schoonmaker in Almere: waar kunt u bij ons op rekenen?

Als schoonmaakbedrijf dat actief is in Almere vinden wij het belangrijk om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, elke keer weer. U kunt bij ons dan ook rekenen op:

  • Kwaliteit
    Wij zijn een Kiwa ISO 9001-gecertificeerd schoonmaakbedrijf. Dat betekent dat de Kiwa periodieke controles bij ons komt uitvoeren om de kwaliteit van ons bedrijf continu te toetsen. Daarnaast werken we uitsluitend met de beste milieuvriendelijke schoonmaakproducten én goed opgeleid personeel. Hoogwaardige kwaliteit is bij ons dus gegarandeerd.
  • Betrouwbaarheid
    Wij doen wat we beloven. Regelmatig gaan we bij u na of we aan uw verwachtingen voldoen. Zo kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.
  • Flexibiliteit
    Maatwerk staat bij ons centraal. Dat betekent dat we flexibel zijn in onze dienstverlening. Of u voor uw pand in Almere dus voor, tijdens of na kantooruren een schoonmaker nodig heeft, wij passen ons graag aan.

Schoonmaker of glazenwasser in Almere nodig? Neem nu contact op

Een schone werk- en leefomgeving is belangrijk. Daardoor zal de tevredenheid onder uw personeel, klanten en gasten alleen maar vergroten. Zorg voor een goede hygiëne van uw pand in Almere door schoonmaakbedrijf Clean2U in te schakelen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. We staan graag voor u klaar.