Wist u dat een mooie en schone vloer de blikvanger van uw pand vormt? Door uw vloer op de juiste manier te onderhouden, verlengt u de levensduur van de vloer aanzienlijk. Voor al uw vloeronderhoud en vloerreiniging bent u bij Clean2U aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de reiniging en het onderhoud van diverse typen vloeren en staan garant voor de kwaliteit van het schoonmaak- en onderhoudswerk.

Vloer laten reinigen – eenmalig of periodiek onderhoud

Zowel voor vloerreiniging op eenmalige als periodieke basis kunnen onze specialisten u uitstekend van dienst zijn. Maatwerk staat hierbij altijd centraal. Wij spreken persoonlijk met u af wat wij voor u kunnen betekenen en wanneer het vloeronderhoud plaatsvindt. Voor, tijdens of na kantooruren, maar net wat uw voorkeur heeft.

Verschillende soorten vloeronderhoud

Wij verzorgen het onderhoud en/of de reiniging van verschillende soorten vloeren:

Linoleum of marmoleum

We beschikken over de kennis en de machines om uw marmoleum- of linoleumvloer te onderhouden en deze weer in de originele staat terug te brengen. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of om een eenmalige behandeling. Wij raden overigens aan om uw linoleum- of marmoleumvloer minstens eenmaal per jaar te (laten) behandelen.

Parket of hout

Een goede periodieke verzorging van uw houten vloer zorgt ervoor dat deze in optimale conditie blijft. Ook wordt de prachtige, karaktervolle uitstraling van het hout geaccentueerd. Het vloeronderhoud van hout is afhankelijk van de afwerking (bijvoorbeeld was, olie of lak). De vloer wordt door ons weer in topconditie gebracht door behandeling met het juiste middel.

Tapijt

Uw tapijt wordt intensief met een professionele tapijtreiniger gereinigd. Deze tapijtreiniger maakt het vuil los, waarna het direct wordt opgezogen. Door het gebruik van veilige en juiste reinigingsmiddelen krijgt uw tapijt weer een frisse en schone uitstraling.

Natuursteen en marmer

Het laten behandelen van uw natuurstenen of marmeren vloer bestaat uit het grondig reinigen en drogen van de vloer, waarna deze wordt gepolijst. Uw vloer krijgt dan weer een schitterende uitstraling. Zo goed als nieuw eigenlijk.

Wij zijn zowel bedrijven als particulieren van dienst met professionele vloerreiniging. Benieuwd naar de mogelijkheden van vloeronderhoud voor de vloeren in uw pand? Of wilt u meer weten over een van onze andere diensten, zoals glasbewassing of zonnepanelenreiniging? Neem dan contact op met Clean2U.