In welke branche u ook werkt: een schone (werk)omgeving is essentieel voor u, uw medewerkers en uw klanten en/of bezoekers. Het bevordert het goed functioneren en verbetert de prestaties. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de horeca, een schoonmaakbedrijf voor hotels of voor de kantoor schoonmaak? Clean2U staat graag voor u klaar voor periodieke en dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Schoonmaakbedrijf voor horeca en hotels

Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u terecht voor de volledige schoonmaakverzorging van de horeca en hotels. Ons gezamenlijke doel is de tevredenheid van uw gasten. Zowel in de horeca als in hotels staan een uitstekende hygiëne centraal. De gastvrijheid die uw gasten ervaren, hangt in grote mate samen met de kwaliteit van de schoonmaak van uw hotel, restaurant, lunchroom, brasserie of café. Een schone omgeving nodigt uit om binnen te komen en zorgt voor een prettig verblijf. 

Algemene diensten

Het is belangrijk dat alle ruimten er piekfijn uitzien. Denk aan de lobby en de receptie van het hotel of de keuken en het zitgedeelte van uw restaurant. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf netjes en schoon blijft, zodat uw gasten altijd een goede indruk krijgen. De algemene diensten kunnen indien gewenst ook in de nacht worden uitgevoerd.

Kameronderhoud

Uw gasten verwachten een nette kamer met een keurig opgemaakt bed en een blinkend schone badkamer. Op het gebied van kameronderhoud draait alles om perfectie. Als schoonmaakbedrijf voor hotels zorgen wij ervoor dat de kamers goed en volledig worden schoongemaakt. Ook kunt u ons inschakelen voor linnenverzorging en beddenopmaak.

Keukenonderhoud

Aan de reiniging van hotelkeukens en horecakeukens worden hoge eisen gesteld. De keukens worden intensief gebruikt, waardoor er extra veel vetaanslag is. Bacteriën voelen zich thuis in een omgeving waar het warm en vochtig is, een omgeving als de keuken dus. De professionele reiniging van uw keuken verzorgen wij graag voor u. Hierbij besteden we bijzondere aandacht aan de hygiënische eisen die er volgens de HACCP normen aan de keuken gesteld worden. Ook de schoonmaak van uw keuken kan ’s nachts worden uitgevoerd.

Kantoor schoonmaak

Van kleine kantoren tot middelgrote kantoorcomplexen: ook voor kantoor schoonmaak moet u bij Clean2U zijn. Uw kantoor is namelijk een plek waar mensen samenkomen, werken en leven. Een plek dus waar het prettig is als het schoon is. En bovendien bevordert een schone werkomgeving de werkprestaties. Wij maken voor u schoon voor, na of tijdens kantooruren.

Contact

Maatwerk staat bij ons centraal. Wij werken met de beste schoonmaakmiddelen en goed opgeleid en betrouwbaar personeel. Wilt u werken in een verzorgde en schone omgeving? Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor de horeca, hotels of kantoor? Neem dan contact met ons op, vraag een schoonmaakwerkbrochure of een vrijblijvende prijsopgave aan.

clean2u-reguliere-schoonmaak-1.jpg

Contactgegevens

Clean2U B.V.
Landzigt 16-8
3454PE Utrecht, De Meern
info@clean2u.nl
030-8894561
KVK: 30250138

Openingstijden

Maandag08:00 uur - 20:00 uur
Dinsdag08:00 uur - 20:00 uur
Woensdag08:00 uur - 20:00 uur
Donderdag08:00 uur - 20:00 uur
Vrijdag08:00 uur - 20:00 uur
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Locatie Utrecht