Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf om graffiti te laten verwijderen? Clean2U is zo’n graffiti verwijderingsbedrijf. Wij zijn landelijk werkzaam en een betrouwbare partner voor professioneel graffiti verwijderen bij u in de buurt. Voor het verwijderen van graffiti werken wij met het IBIX® systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat wij doeltreffend, milieuvriendelijk en snel de graffiti kunnen verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen.

Het IBIX® systeem wordt wereldwijd gebruikt en heeft al bij veel prestigieuze projecten haar waarde bewezen. Denk bijvoorbeeld aan de Eifeltoren, het Louvre en diverse monumentale panden in Nederland, Europa en Amerika.

Gevel impregneren – muur impregneren

Nadat we de graffiti van uw muren verwijderd hebben, kunt u er ook voor kiezen om uw gevel te laten impregneren. Het laten impregneren van uw muur zorgt ervoor dat deze beter beschermd wordt tegen vorst, zure regen of schimmel. Ook zorgt het laten impregneren van uw gevel(s) voor een positieve invloed op de isolatiewaarde. En het allerbelangrijkste voordeel van gevel impregneren is dat deze over een aanzienlijk langere levensduur beschikt.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij leveren al jaren uitstekend werk op het gebied van graffiti verwijderen en gevel impregneren voor particulieren en bedrijven. We werken met de beste materialen en schoonmaakmiddelen. Al onze medewerkers zijn gemotiveerd, goed opgeleid en hebben oog voor detail.

Ook betrouwbaarheid vinden we belangrijk. Wij investeren in gemotiveerd en betrouwbaar personeel en bespreken met regelmaat of onze werkzaamheden nog steeds aan uw wensen voldoen. Op deze manier blijven wij betrokken en dichtbij.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Clean2U op het gebied van graffiti verwijderen of muur impregneren? Vraag dan de brochure en een vrijblijvende prijsopgave aan. Neem contact met ons op.

clean2u-11.jpg

Contactgegevens

Clean2U B.V.
Landzigt 16-8
3454PE Utrecht, De Meern
info@clean2u.nl
030-8894561
KVK: 30250138

Openingstijden

Maandag08:00 uur - 20:00 uur
Dinsdag08:00 uur - 20:00 uur
Woensdag08:00 uur - 20:00 uur
Donderdag08:00 uur - 20:00 uur
Vrijdag08:00 uur - 20:00 uur
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Locatie Utrecht