Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor gevelreiniging in bijvoorbeeld Utrecht, Den Bosch of Amersfoort? Zoek dan vooral niet verder. Clean2U uit Utrecht kan deze specialistische taak uitstekend voor u uitvoeren. Wij werken namelijk landelijk.

Onze werkwijze

De werkwijze die wij hanteren bij bijvoorbeeld gevelreiniging Den Bosch, gevelreiniging Amersfoort of gevelreiniging Utrecht is afhankelijk van de ondergrond en de mate en aard van de vervuiling. Damwanden of trespa-platen kunnen bijvoorbeeld onder hoge druk gereinigd worden. Hierbij brengen we tevens een beschermende coating aan, zodat de wand na het reinigen minder vuil opneemt. Op deze manier krijgt uw pand weer de uitstraling die het verdient én blijft deze uitstraling langer behouden.

Omdat wij diverse hogedrukreinigers in eigen beheer hebben, is voor ons geen enkele klus te klein of te groot. We hebben inmiddels veel objecten op professionele wijze en met de meest geavanceerde apparatuur gereinigd.

Het verwijderen van graffiti

Heeft u graffiti op muren die u graag verwijderd wilt hebben? Ook daarvoor kunt u Clean2U inschakelen. Graffiti wordt vaak aangebracht met een spuitbus of watervaste viltstift. Met name graffiti die zich al lang op de oppervlakte bevindt, is moeilijk te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Doordat wij gebruik maken van het IBIX® systeem kunnen we de graffiti op een doeltreffende en milieuvriendelijke manier verwijderen.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van gevelreiniging? Of u nou in Amersfoort, Utrecht, Den Bosch of ergens anders in Nederland woont, wij helpen u graag. Of wilt u een gevelreinigingsbrochure en een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op.

gevelreiniging-clean2u-1.jpg

Contactgegevens

Clean2U B.V.
Landzigt 16-8
3454PE Utrecht, De Meern
info@clean2u.nl
030-8894561
KVK: 30250138

Openingstijden

Maandag08:00 uur - 20:00 uur
Dinsdag08:00 uur - 20:00 uur
Woensdag08:00 uur - 20:00 uur
Donderdag08:00 uur - 20:00 uur
Vrijdag08:00 uur - 20:00 uur
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Locatie Utrecht