Zit u met uw bedrijf of pand in de regio Nunspeet en bent u op zoek naar een professionele glazenwasser voor alleen uw ramen of een schoonmaakbedrijf voor de complete schoonmaak van uw pand? Omdat u daar zelf geen tijd voor heeft of geen tijd voor wilt maken? Dan bent u bij Clean2U aan het juiste adres. Wij nemen u graag al het schoonmaakwerk uit handen en zorgen ervoor dat uw bedrijfspand weer dat visitekaartje is waar u graag uw bezoekers en werknemers ontvangt.

Vindt u het vervelend wanneer we tijdens kantooruren komen schoonmaken? Geen enkel probleem. Als schoonmaakbedrijf in de regio Nunspeet werken we op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt: voor, na of tijdens kantooruren.

Kwaliteit en veiligheid

Schakelt u ons als glazenwasser in voor uw pand in de regio Nunspeet, dan weet u dat uw ramen door onze werknemers altijd op een veilige manier worden uitgevoerd. Met inachtneming van alle wettelijke bepalingen. Al onze medewerkers zijn middels een verplichte opleiding ook professioneel getraind om verantwoord en veilig op grote hoogtes te werken.

Daarnaast werken wij als schoonmaakbedrijf uitsluitend met de beste, meest milieuvriendelijke materialen. En al ons materieel is Arbo gecertificeerd.

Maatwerk schoonmaakwerk regio Nunspeet

Ondanks dat wij als schoonmaakbedrijf en glazenwasser gevestigd zijn in Nunspeet werken wij landelijk. Maatwerk staat bij ons altijd centraal. Of u nou op zoek bent naar een periodieke glazenwasser of een schoonmaakbedrijf voor dagelijks schoonmaakwerk voor de horeca, hotel of op kantoor: Clean2U staat graag voor u klaar.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf of pand in de regio Nunspeet kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Net als u hechten ook wij aan een schone en prettige werkomgeving.

clean2u-10.jpg

Contactgegevens

Clean2U B.V.
Landzigt 16-8
3454PE Utrecht, De Meern
info@clean2u.nl
030-8894561
KVK: 30250138

Openingstijden

Maandag08:00 uur - 20:00 uur
Dinsdag08:00 uur - 20:00 uur
Woensdag08:00 uur - 20:00 uur
Donderdag08:00 uur - 20:00 uur
Vrijdag08:00 uur - 20:00 uur
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Locatie Utrecht