Hecht u hoge waarde aan een schone en dus prettige werkomgeving? Maar heeft u geen tijd en/of zin om uw pand zelf schoon te maken en te houden? Kies dan voor een betrouwbaar, professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf uit de regio Den Bosch: Schoonmaakbedrijf Clean2U. Wij nemen u graag alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen. En dat doen we op de tijdstippen die u wenst: voor, na of tijdens kantooruren.

De beste materialen én mensen

Wij werken als schoonmaakbedrijf in de regio Den Bosch met de beste, meest milieuvriendelijke materialen en de beste mensen. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid, worden regelmatig bijgeschoold én zijn gemotiveerd om te werken. Al onze schoonmaakmiddelen zijn milieuvriendelijk en al ons materieel is Arbo gecertificeerd.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons altijd centraal.

Een breed aanbod schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijf Clean2U is gevestigd in de regio Den Bosch, maar werkt landelijk. Wij voeren alle denkbare schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden voor u uit. Van reguliere schoonmaak tot de opleveringsschoonmaak en van vloeronderhoud tot glasbewassing. Hierbij staat maatwerk altijd centraal. Wat zijn uw wensen? Op welke vlakken heeft u behoefte aan ondersteuning van een schoonmaakbedrijf regio Den Bosch? Waar liggen uw prioriteiten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, heeft u een specifieke vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

clean2u-12.jpg

Contactgegevens

Clean2U B.V.
Landzigt 16-8
3454PE Utrecht, De Meern
info@clean2u.nl
030-8894561
KVK: 30250138

Openingstijden

Maandag08:00 uur - 20:00 uur
Dinsdag08:00 uur - 20:00 uur
Woensdag08:00 uur - 20:00 uur
Donderdag08:00 uur - 20:00 uur
Vrijdag08:00 uur - 20:00 uur
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

Locatie Utrecht